Skip to content

UITBREIDING RESTAURANT LOCALS ARNHEM

Klaar voor de feestdagen én het goede doel.

Arnhem, 31 Oktober 2023 – Restaurant LOCALS, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden de kerstdagen daarom extra speciaal gevierd. Op 25 december vindt er een feestelijk kerstdiner plaats, terwijl op tweede kerstdag de deuren openen voor mensen die het minder makkelijk hebben. 

 

Uitbreiding restaurant 

Restaurant LOCALS is vergroot met twee extra ruimtes, die ideaal zijn voor private diners of zakelijk voor grotere groepen. De nieuwe salons sluiten aan op het restaurant en zijn ontworpen in dezelfde natuurlijke sferen. Wouter Dekker, General Manager Hotel Haarhuis: “De aankleding van de uitbreiding omvat veel groen, passend bij de menukaart en de Vertical Farm, die erboven ligt. Restaurant LOCALS staat bekend om lokale mensen en producten, Dutch Cuisine en een basis van groenten.“ 

 

Kerstsfeer 

Tijdens de feestdagen wordt ook de nieuwe restaurantaccommodatie uitbundig gedecoreerd en opengesteld voor gezelschappen. Dit betekent dat er ruimte is voor maar liefst 150 personen. “’The more, the merrier’, zoals de Engelse uitdrukking zegt, geldt zeker in deze periode!”, aldus Dekker die eraan toevoegt dat het ook een goede gelegenheid is om sfeervolle nieuwjaarsrecepties te organiseren. Voor de kerstdagen is er een gastronomisch menu samengesteld. De gasten worden op eerste kerstdag in het restaurant onthaald met een amuse en een glaasje bubbels, met aansluitend een culinair 4- of 5-gangen diner inclusief tafelwater en vers gebakken brood. Hoewel restaurant LOCALS zich vooral onderscheidt door de bijzondere groentebasis van de gerechten, kent het kerstmenu voor zowel vis- en vleesliefhebbers als vegetariërs en veganisten verschillende opties. Meer informatie en reserveringen via www.locals-arnhem.nl. 

 

Season of Sharing 

Kerstmis is het feest van samen delen, genieten en mooie herinneringen maken. Het is daarom extra speciaal dat de gasten die op 25 december komen dineren, het mede mogelijk maken dat minder bedeelden op tweede kerstdag gratis een unieke avond kunnen ervaren. In hun menuprijs zit een kleine donatie verwerkt. Elke bijdrage wordt door Hotel Haarhuis verdubbeld en aangevuld i.s.m. Voedselbank Arnhem, waardoor er op 2e kerstdag 300 mensen van de voedselbank kunnen genieten van een volledig verzorgd diner. Wouter Dekker: ‘Wat geeft er een beter gevoel dan juist met kerst te delen met mensen voor wie een bijzonder kerstdiner niet vanzelfsprekend is? We zijn daarom blij dat we dit initiatief samen kunnen opstarten, ook na het succes van vorig jaar. Overigens staat er in restaurant LOCALS vanaf 1 november een spaarpot waarin iedereen vrij is een donatie te doen. De opbrengst gaat naar de Voedselbank.” 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.