Skip to content

DE KAS

Bij restaurant Locals gaan we verder dan alleen het serveren van heerlijke gerechten met lokale ingrediënten. Onze trots is onze eigen Vertical Farm, een unieke kas op de 1e etage van Hotel Haarhuis in Arnhem, gerealiseerd in samenwerking met Vegger.

De kas in Arnhem

De Vertical Farm maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Waarbij voedsel wordt verbouwd in gestapelde kweeklagen, binnen een volledig gecontroleerde omgeving. Met behulp van geavanceerde systemen worden energie, licht en water optimaal gereguleerd om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kweken, zonder externe invloeden. Dit stelt ons in staat om het hele jaar door verse en gezonde groenten en kruiden te produceren.

Van verschillende soorten basilicum en slasoorten tot koriander, oregano, andijvie en bietenkiemen – onze Vertical Farm voorziet ons van een breed scala aan verse en smaakvolle ingrediënten.

Onze samenwerking met Vegger, experts op het gebied van Vertical Farming, heeft ons in staat gesteld om deze innovatieve en duurzame teeltmethode te omarmen. Samen hebben we een oase van groen gecreëerd in het hart van Arnhem, waar we vol trots onze eigen groenten en kruiden kunnen telen.

VERTICAL FARMING

Wil je meer weten over de Vertical Farm en het bedrijf Vegger? We nodigen je uit om ons interview met Paulien van Vegger te lezen. Hierin vertelt ze meer over de technologie achter de Vertical Farm en het belang van duurzame voedselproductie. Het is een fascinerend kijkje achter de schermen van onze unieke manier van groenten en kruiden kweken in Arnhem.

Ervaar de unieke smaak en versheid

Kom langs bij restaurant Locals en ontdek zelf de smaak en versheid van onze eigen geteelde groenten en kruiden. Onze gepassioneerde chefs creëren kleurrijke gerechten vol puurheid en intensiteit.

Geniet van een onvergetelijke bij LOCALS!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.