Skip to content

Onze chefs

Bij restaurant LOCALS serveren we heerlijke gerechten met lokale ingrediënten. Onze chef staat dagelijks klaar in de keuken om unieke creaties van kwalitatief hoog niveau te bereiden! Samen met het team verzorgd hij de gerechten met de meest verse ingrediënten uit onze eigen Vertical Farm! Dit is onze kas op de 1e etage van Hotel Haarhuis in Arnhem. Hier telen wij vol trots onze eigen groenten en kruiden. 

Groentechef Niven Kunz

LOCALS Arnhem is trots om samen te werken met dé groentechef van Nederland, Niven Kunz! Met zijn indrukwekkende staat van dienst, inclusief het ontvangen van MICHELIN sterren in twee verschillende restaurants en het runnen van zijn eigen restaurant Triptyque, is Niven een ware meester in zijn vak. 

Zijn keuken draait om de pure kracht van groenten. Deze ongeëvenaarde passie en expertise voor groenten hebben hun weg gevonden naar LOCALS en proef je terug in onze verrukkelijke gerechten. Laat je betoveren door de smaakvolle creaties die voortkomen uit de samenwerking tussen LOCALS en groentechef Niven Kunz!

De kwaliteit van onze chefs

Wil jij genieten van heerlijke gerechten bereid door onze topchefs? Aarzel dan niet langer en kom langs bij Restaurant LOCALS! Laat je verrassen en verwennen door de culinaire creaties die onze keuken met passie bereidt. Ontdek de unieke smaakcombinaties, de verse ingrediënten en de meesterlijke technieken die samenkomen in elk gerecht. Een onvergetelijke culinaire ervaring wacht op jou. Wij verwelkomen je graag in ons restaurant.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.