Skip to content

Geniet van lokale smaken

Bij Restaurant Locals draait alles om het creëren van heerlijke gerechten met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime selectie van smaakvolle en creatieve gerechten, waarbij we altijd rekening houden met de beste ingrediënten die op dat moment beschikbaar zijn. Onze chefs zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe en verrassende gerechten, die perfect passen bij het seizoen en de beschikbare ingrediënten. Op onze menukaart vind je niet alleen vlees- en visgerechten, maar ook een heerlijk vegetarisch menu. 

Michelin-vermelding restaurant Locals

We zijn vereerd om te kunnen delen dat Restaurant Locals in Arnhem is opgenomen in de gerenommeerde MICHELIN gids.

Restaurant Locals is een modern en sfeervol restaurant in het hart van Arnhem. Er wordt gekookt met verse en seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers, wat resulteert in smaakvolle en kleurrijke gerechten. Het restaurant biedt een menukaart met moderne en creatieve gerechten. Naast het heerlijke eten biedt Restaurant Locals ook een uitgebreide selectie van wijnen en andere dranken, die perfect passen bij de gerechten op de menukaart.

Als je op zoek bent naar een culinaire ervaring in Arnhem, dan is Restaurant Locals de perfecte keuze. We zijn dan ook zeer vereerd met de erkenning van de Michelin-gids, die onze toewijding aan hoogwaardig eten en gastvrijheid bevestigt.

BEKIJK HET MENU

Ben je benieuwd naar de verfijnde smaken van onze gerechten? Neem dan gerust een kijkje in onze menukaart, waarin wij gebruik maken van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Wij vernieuwen onze menukaart regelmatig, zodat wij jou steeds kunnen verrassen met nieuwe seizoensgebonden gerechten.

Ontdek onze culinaire creaties en bekijk onze menukaart!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.