Skip to content

Geniet van lokale smaken

Bij restaurant LOCALS draait alles om het creëren van heerlijke gerechten met zoveel mogelijk ingrediënten van Nederlandse bodem. Verrassend, verantwoord én met een speelse interpretatie van de klassieke keuken. LOCALS draagt dan ook met trots het Dutch Cuisine label.

Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime selectie van  gerechten. Onze chefs zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe en verrassende gerechten, die perfect passen bij het seizoen en de beschikbare ingrediënten. Op onze menukaart vind je een variatie van vis, vlees, en vegetarische gerechten. 

Michelin-vermelding restaurant Locals

We zijn vereerd om te kunnen delen dat LOCALS in Arnhem is opgenomen in de gerenommeerde MICHELIN gids.

”Rechtover het centraal station van Arnhem, onder hetzelfde dak als hotel Haarhuis, vindt u LOCALS met zijn internationale vibe. De naam verraadt het al: hier werkt men zo lokaal mogelijk, volgens de Dutch Cuisine filosofie. De vele planten en warme kleuren zetten die visie in de verf. Op de etage is er zelfs een heuse vertical farm. De chef werkt graag met groenten, vis en vlees zijn vooral van lokale afkomst. Linzen uit Nederland gaat hij bijvoorbeeld in een curry verwerken met kruiden uit de farm, groenten uit het seizoen en zilte algen. Deze zaak maakt zijn naam waar!” (Michelin)

BEKIJK HET MENU

Ben je benieuwd naar de verfijnde smaken van onze gerechten? Neem dan gerust een kijkje in onze menukaart, waarin wij gebruik maken van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Wij vernieuwen onze menukaart regelmatig, zodat wij jou steeds kunnen verrassen met nieuwe seizoensgebonden gerechten.

Ontdek onze culinaire creaties en bekijk onze menukaart!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

12:00 – 23:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.