Skip to content

A Christmas dinner to remember at LOCALS

Onze chefs hebben voor het Kerstdiner een feestelijk menu samengesteld waarbij de smaken van de feestdagen tot leven komen op je bord! Geniet van een heerlijk 4- of 5 gangen diner inclusief amuses, tafelwater en brood. 

Boek jouw Kerstdiner op eerste Kerstdag in LOCALS en dankzij jou geniet er iemand anders tweede Kerstdag met je mee! Wanneer je bij ons komt eten draag je namelijk bij aan een Kerstdiner voor de Voedselbank. 

The season of giving starts at Locals

Tijdens Kerst draait het om delen, om samen zijn en genieten. Daarom organiseren wij op eerste Kerstdag een feestelijk diner in ons vernieuwde en uitgebreide LOCALS. In ieder Kerstdiner zit een donatie* verwerkt voor een diner op tweede Kerstdag, speciaal voor mensen die het minder makkelijk hebben. Hotel Haarhuis verdubbelt elke donatie en vult dit aan in samenwerking met de Voedselbank! Zo kunnen we nog meer mensen een onvergetelijke Kerst bezorgen.

Jouw ‘December to remember’ begint bij restaurant LOCALS!

Wat je hiervan kan verwachten met Kerst? LOCALS staat bekend om lokale mensen en producten, Dutch Cuisine en met een basis van groente, maar natuurlijk stoppen we dit met Kerst in een extra feestelijk jasje.

Laten we samen prachtige herinneringen maken, genieten van elkaars gezelschap, en het mooiste van alles is dat jouw bijdrage ervoor zorgt dat er op tweede Kerstdag nog iemand extra kan meegenieten!

*De bijdrage p.p. bedraagt € 9.50 en hiermee help jij iemand die het minder goed heeft om ook Kerst in een gezellige setting te kunnen vieren met familie in ons restaurant.

Ons Kerstmenu

Onze chefs hebben een feestelijk diner samengesteld waarbij de smaken van de feestdagen tot leven komen op je bord. Bekijk hieronder het menu!

Voorgerecht

Coquille, gemberyoghurt, aardpeer, kerrie, hazelnoot, selderij

______

Tussengerecht

Rode biet, koffie, drop, geitenkaas, cress uit de kas

______

Extra gang (indien je het 5-gangen diner boekt)

Risotto wortel saffraan, langoustine, karingkaviaar, schaaldierschuim

______

Hoofdgerecht

Hertenrug, pure chocola, boerenkool, duindoornbes, mousseline

______

Dessert

Chocolade moelleux, chocolade crumble, amarena kers, amarena ijs

Van 17:00 tot 23:00

4 gangen Kerstdiner €67,50 p.p.*

5 gangen Kerstdiner €77,- p.p.*

*Deze bedragen zijn inclusief de donatie voor het Kerstdiner op tweede Kerstdag. 

 

Kindermenu

Voor de kleintjes onder ons hebben onze chefs ook een speciaal menu samengesteld. De prijs van het kindermenu is €33,75 p.p.

Persbericht uitbreiding restaurant

Klaar voor de feestdagen én het goede doel. 

Wij hebben de afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en zijn uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden de kerstdagen daarom extra speciaal gevierd. Op 25 december vindt er een feestelijk kerstdiner plaats, terwijl op tweede kerstdag de deuren openen voor mensen die het minder makkelijk hebben.

RESERVEER JOUW TAFEL

Heerlijk komen genieten van ons Kerstdiner? Reserveer jouw tafel!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

08:00 – 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

Op zondag geopend tot 21:00 uur.