Skip to content

LOCALS

LOCAL FOOD, LOCAL PEOPLE

Paasbrunch LOCALS

Kom op je paasbest naar onze paasbrunch. Perfect voor fijnproevers en blije🥚-tjes!. Samen met je familie en vrienden geniet je van het uitgebreide en culinaire paasbuffet. Haas(t) je snel!

RESTAURANT LOCALS

Restaurant LOCALS is gevestigd in hartje Arnhem en staat voor lokale producten en mensen.
Hier geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij lokaal/ Dutch Cuisine de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten proef je het beste van Nederlandse bodem! Ga mee op een culinaire reis en laat je verrassen door de mooie gerechten.

LOCALS CHEF

Onze chef Rafael Surie staat dagelijks klaar in de keuken om unieke creaties van Nederlandse bodem en kwalitatief hoog niveau te bereiden. Samen met het team verzorgd hij de gerechten met de meest verse ingrediënten uit onze eigen Vertical Farm. Dit is onze kas op de 1e etage van Hotel Haarhuis in Arnhem. Hier telen wij vol trots onze eigen groenten en kruiden. Kom langs en ervaar de unieke smaak! 

NIVEN KUNZ

Alle gerechten op de kaart van LOCALS Arnhem zijn in samenwerking met dé groentechef van Nederland, Niven Kunz bedacht. Niven is een Nederlandse chef-kok die in twee verschillende restaurants een Michelinster toegekend kreeg voor zijn werk als chef-kok en nu een eigen restaurant heeft genaamd Triptyque. In zijn keuken gaan groenten altijd voor. Deze passie & kennis voor groenten zijn voortgevloeid naar LOCALS en dit proef je terug in onze smaakvolle gerechten. 

LOCALS PRODUCTS

In de gerechten van LOCALS proef je de meest verse en lokale producten die er zijn. Naast groenten en kruiden uit onze eigen kas komen producten als vlees, vis en zuivel van leveranciers uit de directe omgeving of van leveranciers die duurzaam produceren. Dit zorgt voor een ware smaakbeleving uit de Nederlandse keuken!

PRIVATE EVENTS

Een private dinner, exclusieve borrel of ander evenement? Ook hiervoor ben je bij LOCALS aan het juiste adres. De kas of de private dinning ruimte the Green zijn af te huren voor deze private events. Wat dacht je van een heerlijk 3- of 4-gangendiner tussen al het groen van onze kas of een rondleiding als break-out tijdens een meeting waarbij je alles komt te weten over het teeltproces, de kruiden en groenten en de verwerking hiervan in de gerechten van LOCALS. Vraag de mogelijkheden op via 026-3512399 of per mail.

DE KAS

Restaurant LOCALS verbouwt haar eigen groenten en kruiden in haar Vertical Farm. Deze kas is in samenwerking met Vegger gerealiseerd op de 1e etage van Hotel Haarhuis.

Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving. Energie, licht en water worden aangestuurd om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kweken, zonder invloeden van buitenaf. De gewassen groeien volledig op water, waarbij geen aarde wordt gebruikt. In onze kas vind je o.a. groenten en kruiden terug zoals verschillende soorten basilicum, slasoorten, koriander, oregano, andijvie en bietenkiemen. Een unieke manier van het kweken van groenten en kruiden in Arnhem!

NIEUWS

LOCALS MAG ZICH DUTCH CUISINE RESTAURANT NOEMEN

Arnhem, 5 april 2022 – Restaurant LOCALS is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd – kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. Lees het hele persbericht via onderstaande button

LOCALS BIER

Proef nu het BLOND BREUD bier van LOCALS! 

In samenwerking met de Arnhemse Bierbrouwerij Leroy Brown Brewery heeft LOCALS een heerlijk blond bier ontwikkeld. Het hoofdingrediënt van het bier is “oud” brood. Het brood dat dagelijks overblijft bij ons restaurant krijgt een tweede leven in dit mooie bier.

Duurzaam, lokaal en
boordevol smaak!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

08:00 - 0:00

Dinsdag

08:00 - 0:00

Woensdag

08:00 - 0:00

Donderdag

08:00 - 0:00

Vrijdag

08:00 - 0:00

Zaterdag

08:00 - 0:00

Zondag

08:00 - 0:00

Keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur. Op zondag geopend tot 21:00 uur.